Качеството,
с което се гордеем

Фирма ДЕРЕК ООД Ви предлага изключително богата гама от вкусове и аромати за произвоство на сладкарски кремове и мек италиански сладолед, които произвежда и предлага под запазена търговската марка “VIVA”.

Кремове и сладоледи с отлично качество и цена от фирма Дерек.

Рецептите за тях са разработени във водещи лаборатории в Германия
и същевременно са съобразени с българския вкус.

Кремовете

VIVA


С приложение в крем-десерти, торти, мусове, пълнежи на кейкове и за декорации, италиански и мек сладолед.

Крем сладолед

Italian style


Сметанов, ванилов, шоколад, лешник, ягода, боровинка, киви, портокал, банан, ананас, малина, кокос.

От 2002г. на българския пазар

Дерек ООД


предлага адитиви за месната промишленост в чували от по 25кг. Те са внос, произведени от фирми в Германия, снабдени със необходимата техническа документация.

Уважаеми клиенти,
поръчайте безплатна мостра!

Поръчайте директно от нашия каталог, като попълните приложената форма или потърсете при нашите дистрибутори.

Потърсете ни

Нашият телефон за контакти:

0887 098 085
Информация за обществеността относно участие в проект на Европейския Съюз по оперативна програма Иновации и конкурентоспособност! Наименование на проекта: „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“. Главна цел: „Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места“. Бенефициент: “Дерек“ ООД. Номер на Договор - BG16RFOP002-2.073-18610-C01. Обща стойност: 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране. Начало: 25.09.2020 г. Край: 25.12.2020 г.                                                                                                
               
 НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ
 

Ягодов, Малинов, Лимонов: десертни кремове за директна консумация съдържащи натурални дехидратирани парченца плодове от съответния вид. 

Сметанов крем подходящ за приготвяне на торти, пълнеж на еклери и директна консумация.

Студен крем с наситен специфичен аромат и вкус за производство на италиански сладкиш Тирамису както и за торти и пасти.

Студен крем за производство на торти и парфета, специално пригоден за разбиване с кисело мляко, така че да съчетава неповторимият му вкус

Студен крем със специфичен вкус за производство на торти и пасти. Гарнира с желирани боровинки или къпини

Смес от 300 гр. прясно мляко и 500 гр. течна сметана се загряват на 80 °C.

Кремът е предназначен за пълнеж на различни сладкарски изделия (еклери, понички, кросани, кейкове и др.), стабилизиран, подходящ за влагане в изделия, които

Предимства на кремовете VIVA:

- Разбиват се във вода, мляко или течна сметана;    - Стабилни на замразяване и размразяване;    - Толеранс на температурата на течността, в която разбиваме: от 5 – 25°C;    - Фина структура;    - Висок рандеман;    - Стабилност;    - Леки и кремави.

Фирма  Дерек ООД

е основана през 1991г. в Благоевград с дейност внос, производство и търговия на хранителни продукти. През 1994г. Дерек ООД е първата българска фирма, която започва производство на сухи смеси за кремове и сладоледи както в малки, така и в килограмови опаковки. Рецептите за тях са разработени във водещи лаборатории в Германия и същевременно са съобразени с българския вкус. Качеството е едно от най-добрите на пазара и се поддържа в съответствие със система за контрол на качеството на храните. Всички произведени продукти са придружени с необходимите сертификати и технологични спецификации одобрени от МЗ и РИОКОЗ.

ОТЗИВИ КАКВО КАЗВАТ ЗА НАСНАШИТЕ КЛИЕНТИ

НАШИТЕ ДИСТРИБУТОРИ

Локация

Благоевград
Дерек ООД
кв. Струмско, Стопански двор
тел.: 073/840 188; 0885 80 90 36
факс: 073/840 730

Форма за контакт

© 2022 Derek ltd. All Rights Reserved. Powered by VIVA