За нас

Уважаеми клиенти,

фирма ДЕРЕК ООД е Ваш партнъор, защото Ви предлага изключително богата гама от вкусове и аромати за произвоство на сладкарски кремове и мек италиански сладолед, които произвежда и предлага под запазена търговската марка “VIVA”.

Фирма Дерек ООД е основана през 1991г. в Благоевград с дейност внос, производство и търговия на хранителни продукти. През 1994г. Дерек ООД е първата българска фирма, която започва производство на сухи смеси за кремове и сладоледи както в малки, така и в килограмови опаковки. Рецептите за тях са разработени във водещи лаборатории в Германия и същевременно са съобразени с българския вкус. Качеството е едно от най-добрите на пазара и се поддържа в съответствие със система за контрол на качеството на храните. Всички произведени продукти са придружени с необходимите сертификати и технологични спецификации одобрени от МЗ и РИОКОЗ.

Уважаеми клиенти,

обадете се и поръчайте безплатна мостра, за да се убедите в нашето качество.

От 2002г. фирма Дерек ООД предлага на българския пазар адитиви за месната промишленост в чували от по 25кг. Те са внос, произведени от фирми в Германия, снабдени със необходимата техническа документация. Предлаганите функционални адитиви са за широк спектър на приложение:

  • Шприцващи препарати за шунки
  • Свързващи системи за ароматни и сочни продукти от кайма
  • Антиоксиданти за дълготрайност
  • Аромати
  • Окрехкотяване на прясно месо
  • Емулгатори за малотрайни колбаси

© 2021 Derek ltd. All Rights Reserved. Powered by VIVA